Mitt i naturen mitt i kulturen

port

Sverkerskolan ligger i hjärtat av Luthagen med närhet till många olika utflyktsmål. Vi ser stadens kulturutbud som en stor tillgång samtidigt som vi ofta är på besök i Stabbyskogen och i stadsdelens parker. Som elev på Sverkerskolan blir man snabbt duktig på att ta sig fram till fots.

Skolan, som är nyrenoverad, är inrymd i två vackra skolbyggnader från början av 1900-talet.

På Sverkerskolan har vi en lång tradition av pedagogisk utveckling och nytänkande som fortsätter in i våra dagar. Läs gärna mer om våra pedagogiska vägval, undervisningens innehåll och hur vi arbetar för elevernas trygghet och hälsa.

Är du mer nyfiken på Sverkerskolan kan du alltid ringa eller mejla vår skoladministratör Evelina Vestin för att får reda på när vi erbjuder informationsträffar, Öppet hus och andra besökstillfällen. Telefonnumret till administrationen är: 018-727 64 48.

Johanna Wallin är rektor på Sverkerskolan sedan höstterminen 2015, då Sverkerskolan blev en egen enhet och inte längre hör lika nära ihop med Tiundaskolan.

På Sverkerskolan går eleverna i nuläget från årskurs F-3, men från och med höstterminen 2018 påbörjas utökningen mot en F-9 skola. Läs mer om Sverkerskolans expandering här.

7 november 2017